Nabeschouwing AaB - APOEL (1-1) || Champions League 2014/2015

Woensdag 20 augustus 2014 - 20:45 uur



In de Champions League 2014/2015 neemt AaB het woensdag 20 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Nordjyske Arena in Aalborg.

Via de AaB - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AaB - APOEL (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen AaB en APOEL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht AaB op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Thomsen. Helaas voor AaB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het APOEL dat via Vinicius dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AaB - APOEL
Goals
1
1
LIVE AaB - APOEL 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AaB - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt AaB Doelpunt N. Thomsen met assist van P. Kristensen AaB
54' Doelpunt APOEL Doelpunt Vinicius met assist van Tiago Gomes APOEL
66' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor K. Charalambidis APOEL
76' Wissel AaB Wissel V. Ahlmann voor P. Kristensen AaB
76' Wissel AaB Wissel H. Dalsgaard voor N. Helenius AaB
82' Wissel APOEL Wissel A. Papazoglou voor T. De Vincenti APOEL
86' Wissel AaB Wissel M. Thrane voor N. Thomsen AaB
93' Wissel APOEL Wissel Gustavo Manduca voor C. Sheridan APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting AaB - APOEL
Opstellingen AaB - APOEL

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AaB - APOEL

AaB en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat AaB en APOEL elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst AaB 0
Winst APOEL 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AaB - APOEL Opstelling AaB Opstelling APOEL Live AaB - APOEL Live AaB - APOEL kijken AaB - APOEL kijken Live AaB - APOEL stream AaB - APOEL Fox Sports Nabeschouwing AaB - APOEL Uitslag AaB - APOEL Statistieken AaB - APOEL Champions League 2014/2015 AaB - APOEL wedden AaB - APOEL gokken AaB - APOEL Unibet