Nabeschouwing Arsenal - Anderlecht (3-3) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 4 november 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Arsenal het dinsdag 4 november 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Arsenal - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Anderlecht (3-3)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Arsenal en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 25e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van Arteta. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Arsenal dat via A. Sánchez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Oxlade-Chamberlain dacht na 58 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Anderlecht via A. Vanden Borre, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Anderlecht via A. Vanden Borre de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde A. Mitrović namens Anderlecht. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

LIVE Arsenal - Anderlecht 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Arsenal Penalty Arteta Arsenal
29' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Sánchez Arsenal
46' Wissel Anderlecht Wissel A. Kawaya voor I. Conté Anderlecht
54' Wissel Anderlecht Wissel L. Dendoncker voor C. Mbemba Anderlecht
58' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain Arsenal
61' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Vanden Borre met assist van A. Kawaya Anderlecht
62' Wissel Arsenal Wissel M. Flamini voor Arteta Arsenal
62' Wissel Anderlecht Wissel A. Mitrović voor Z. Cyriac Anderlecht
72' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Nacho Monreal Arsenal
73' Penalty Anderlecht Penalty A. Vanden Borre Anderlecht
81' Wissel Arsenal Wissel T. Rosický voor A. Oxlade-Chamberlain Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel L. Podolski voor D. Welbeck Arsenal
87' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Klještan Anderlecht
89' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Mitrović Anderlecht
90' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van A. Najar Anderlecht
93' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Vanden Borre Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Anderlecht
Opstellingen Arsenal - Anderlecht

Voorbeschouwing Arsenal - Anderlecht

Arsenal en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Anderlecht in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arsenal favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.