Nabeschouwing Atlético Madrid - Malmo FF (5-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 22 oktober 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Atlético Madrid het woensdag 22 oktober 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF.

Via de Atlético Madrid - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Malmo FF (5-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Malmo FF is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Koke. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Atlético Madrid dat via M. Mandžukić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Griezmann dacht na 63 minuten te scoren voor Atlético Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Atlético Madrid via D. Godín, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Atlético Madrid via A. Cerci de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

LIVE Atlético Madrid - Malmo FF 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
48' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Koke met assist van A. Turan Atlético Madrid
61' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt M. Mandžukić met assist van Koke Atlético Madrid
63' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Koke Atlético Madrid
66' Wissel Malmö FF Wissel S. Kroon voor E. Forsberg Malmö FF
68' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Johansson Malmö FF
68' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor A. Turan Atlético Madrid
72' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
72' Wissel Atlético Madrid Wissel C. Rodríguez voor A. Griezmann Atlético Madrid
77' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Cerci voor M. Mandžukić Atlético Madrid
87' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt D. Godín met assist van Koke Atlético Madrid
87' Wissel Malmö FF Wissel S. Thern voor M. Eriksson Malmö FF
92' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Cerci Atlético Madrid
91' Wissel Malmö FF Wissel P. Konate voor Ricardinho Malmö FF