Nabeschouwing BATE - Porto (0-3) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 25 november 2014 - 18:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt BATE het dinsdag 25 november 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Porto (0-3)

Het Champions League duel tussen BATE en Porto is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Herrera. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Porto dat via J. Martínez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tello dacht na 89 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE BATE - Porto 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Porto Gele kaart voor Marcano Porto
41' Gele kaart BATE Gele kaart voor V. Gayduchik BATE
46' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Olekhnovich BATE
56' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera met assist van Casemiro Porto
61' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Yablonski BATE
65' Doelpunt Porto Doelpunt J. Martínez met assist van H. Herrera Porto
67' Wissel BATE Wissel D. Baga voor A. Karnitskiy BATE
71' Wissel Porto Wissel Tello voor Ricardo Quaresma Porto
72' Wissel BATE Wissel I. Aleksievich voor F. Mladenović BATE
75' Wissel BATE Wissel N. Signevich voor V. Rodionov BATE
83' Wissel Porto Wissel Adrián voor Y. Brahimi Porto
89' Doelpunt Porto Doelpunt Tello met assist van H. Herrera Porto
90' Wissel Porto Wissel J. Quintero voor J. Martínez Porto
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Porto
Opstellingen BATE - Porto

Voorbeschouwing BATE - Porto

BATE en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Porto in de Champions League vond plaats op 17 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 1 keer wist de ploeg van BATE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BATE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.