Nabeschouwing BATE - Skënderbeu Korçë (0-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 15 juli 2014 - 19:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt BATE het dinsdag 15 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skënderbeu Korçë. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Skënderbeu Korçë live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Skënderbeu Korçë (0-0)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen BATE en Skënderbeu Korçë geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Skënderbeu Korçë
LIVE BATE - Skënderbeu Korçë 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Skënderbeu Korçë teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Krivets BATE
43' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor G. Progni Skënderbeu Korçë
44' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor M. Radaš Skënderbeu Korçë
50' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor N. Orelesi Skënderbeu Korçë
54' Gele kaart BATE Gele kaart voor V. Rodionov BATE
70' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor R. Arapi Skënderbeu Korçë
70' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor S. Krivets BATE
70' Wissel BATE Wissel M. Gordeychuk voor A. Khagush BATE
72' Gele kaart Skënderbeu Korçë Gele kaart voor F. Sefa Skënderbeu Korçë
74' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel B. Nimaga voor Ademir Skënderbeu Korçë
94' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel B. Jashanica voor G. Progni Skënderbeu Korçë
92' Wissel Skënderbeu Korçë Wissel A. Ribaj voor F. Sefa Skënderbeu Korçë