Nabeschouwing Benfica - Zenit (0-2) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 16 september 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Benfica het dinsdag 16 september 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Benfica - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Zenit (0-2)

Het Champions League duel tussen Benfica en Zenit is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van Hulk. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut moest Artur Moraes van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Benfica verder met een speler minder. A. Witsel dacht na 22 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Benfica - Zenit 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Zenit Doelpunt Hulk met assist van O. Shatov Zenit
18' Rode kaart Benfica Rode kaart voor Artur Moraes Benfica
20' Wissel Benfica Wissel Paulo Lopes voor Talisca Benfica
22' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Witsel met assist van Danny Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Anyukov voor I. Smolnikov Zenit
60' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
65' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Javi García Zenit
74' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor A. Samaris Benfica
74' Wissel Benfica Wissel Derley voor Lima Benfica
76' Wissel Zenit Wissel P. Mogilevets voor S. Rondón Zenit
85' Wissel Zenit Wissel A. Arshavin voor Hulk Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Zenit
Opstellingen Benfica - Zenit

Voorbeschouwing Benfica - Zenit

Benfica en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Zenit in de Champions League vond plaats op 6 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Benfica als Zenit wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.