Nabeschouwing Borussia Dortmund - Anderlecht (1-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 9 december 2014 - 20:45 uur



In de Champions League 2014/2015 neemt Borussia Dortmund het dinsdag 9 december 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Borussia Dortmund - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Anderlecht (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 58e minuut dacht Borussia Dortmund op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Immobile. Helaas voor Borussia Dortmund werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 84e minuut was het Anderlecht dat via A. Mitrović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Borussia Dortmund - Anderlecht
Goals
1
1
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
19
8
Schoten op doel
9
3
Overtredingen
10
7
Buitenspel
4
0
Corners
4
3
LIVE Borussia Dortmund - Anderlecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt C. Immobile met assist van N. Şahin Borussia Dortmund
66' Wissel Borussia Dortmund Wissel O. Kirch voor I. Gündogan Borussia Dortmund
69' Wissel Anderlecht Wissel Y. Tielemans voor S. Klještan Anderlecht
75' Wissel Borussia Dortmund Wissel P. Aubameyang voor M. Schmelzer Borussia Dortmund
79' Wissel Anderlecht Wissel Z. Cyriac voor I. Conté Anderlecht
84' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Mitrović met assist van A. Vanden Borre Anderlecht
84' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Błaszczykowski voor S. Kagawa Borussia Dortmund
89' Wissel Anderlecht Wissel M. Heylen voor A. Mitrović Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Anderlecht
Opstellingen Borussia Dortmund - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Anderlecht

Borussia Dortmund en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Anderlecht in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Borussia Dortmund favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Borussia Dortmund 1
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Borussia Dortmund - Anderlecht Opstelling Borussia Dortmund Opstelling Anderlecht Live Borussia Dortmund - Anderlecht Live Borussia Dortmund - Anderlecht kijken Borussia Dortmund - Anderlecht kijken Live Borussia Dortmund - Anderlecht stream Borussia Dortmund - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Borussia Dortmund - Anderlecht Uitslag Borussia Dortmund - Anderlecht Statistieken Borussia Dortmund - Anderlecht Champions League 2014/2015 Borussia Dortmund - Anderlecht wedden Borussia Dortmund - Anderlecht gokken Borussia Dortmund - Anderlecht Unibet