Nabeschouwing Borussia Dortmund - Juventus (0-3) || Champions League 2014/2015

Woensdag 18 maart 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Borussia Dortmund het woensdag 18 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Borussia Dortmund - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia Dortmund - Juventus (0-3)

Het Champions League duel tussen Borussia Dortmund en Juventus is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Tévez. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Juventus dat via Álvaro Morata dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Tévez dacht na 79 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Borussia Dortmund - Juventus 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia Dortmund - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Tévez met assist van P. Evra Juventus
27' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor P. Pogba Juventus
46' Wissel Borussia Dortmund Wissel O. Kirch voor M. Schmelzer Borussia Dortmund
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel J. Błaszczykowski voor H. Mkhitaryan Borussia Dortmund
63' Wissel Borussia Dortmund Wissel A. Ramos voor S. Bender Borussia Dortmund
70' Doelpunt Juventus Doelpunt Álvaro Morata met assist van C. Tévez Juventus
73' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Reus Borussia Dortmund
78' Wissel Juventus Wissel A. Matri voor Álvaro Morata Juventus
79' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Tévez met assist van R. Pereyra Juventus
81' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor C. Tévez Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia Dortmund - Juventus
Opstellingen Borussia Dortmund - Juventus

Voorbeschouwing Borussia Dortmund - Juventus

Borussia Dortmund en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Juventus in de Champions League vond plaats op 24 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Borussia Dortmund te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Borussia Dortmund. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.