Nabeschouwing Chelsea - Sporting CP (3-1) || Champions League 2014/2015

Woensdag 10 december 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Chelsea het woensdag 10 december 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de Chelsea - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Sporting CP (3-1)

Het Champions League duel tussen Chelsea en Sporting CP is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Chelsea op voorsprong te komen via een doelpunt van Fàbregas. Helaas voor Chelsea werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Chelsea dat via A. Schürrle dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Silva dacht na 50 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Chelsea via J. Obi Mikel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Chelsea - Sporting CP 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Penalty Chelsea Penalty Fàbregas Chelsea
16' Doelpunt Chelsea Doelpunt A. Schürrle met assist van N. Matić Chelsea
50' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Silva Sporting CP
56' Doelpunt Chelsea Doelpunt J. Obi Mikel met assist van G. Cahill Chelsea
58' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor William Sporting CP
60' Wissel Sporting CP Wissel Carlos Mané voor Capel Sporting CP
61' Wissel Sporting CP Wissel F. Montero voor William Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel André Martins voor João Mário Sporting CP
71' Wissel Chelsea Wissel L. Rémy voor Mohamed Salah Chelsea
74' Wissel Chelsea Wissel Ramires voor A. Schürrle Chelsea
79' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Adrien Silva Sporting CP
82' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor J. Silva Sporting CP
83' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor Fàbregas Chelsea
87' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Azpilicueta Chelsea
92' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Paulo Oliveira Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Sporting CP
Opstellingen Chelsea - Sporting CP

Voorbeschouwing Chelsea - Sporting CP

Chelsea en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Sporting CP in de Champions League vond plaats op 30 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting CP slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.