Nabeschouwing Galatasaray - Arsenal (1-4) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 9 december 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Galatasaray het dinsdag 9 december 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Rams Global Stadium in Istanbul.

Via de Galatasaray - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Arsenal (1-4)

Het Champions League duel tussen Galatasaray en Arsenal is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Podolski. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 11e minuut was het Arsenal dat via A. Ramsey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ramsey dacht na 29 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Galatasaray via W. Sneijder, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Arsenal via L. Podolski de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

LIVE Galatasaray - Arsenal 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Arsenal Doelpunt L. Podolski met assist van A. Ramsey Arsenal
11' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Ramsey met assist van A. Oxlade-Chamberlain Arsenal
15' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Flamini Arsenal
29' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Ramsey Arsenal
33' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Felipe Melo Galatasaray
43' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor T. Çamdal Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel Hamit Altıntop voor T. Çamdal Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel Y. Öztekin voor B. Yılmaz Galatasaray
46' Wissel Arsenal Wissel A. Maitland-Niles voor A. Ramsey Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel G. Zelalem voor M. Flamini Arsenal
57' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Kaya Galatasaray
65' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Debuchy Arsenal
65' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor L. Podolski Arsenal
77' Wissel Galatasaray Wissel O. Adın voor Bruma Galatasaray
77' Wissel Arsenal Wissel S. OConnor voor M. Debuchy Arsenal
88' Doelpunt Galatasaray Doelpunt W. Sneijder Galatasaray
92' Doelpunt Arsenal Doelpunt L. Podolski met assist van Y. Sanogo Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Arsenal
Opstellingen Galatasaray - Arsenal

Voorbeschouwing Galatasaray - Arsenal

Galatasaray en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Arsenal in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Galatasaray te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Galatasaray. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.