Nabeschouwing HB - Lincoln Red Imps (5-2) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 8 juli 2014 - 20:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt HB het dinsdag 8 juli 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln Red Imps. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn, Streymoy.

Via de HB - Lincoln Red Imps live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HB - Lincoln Red Imps (5-2)

Het Champions League duel tussen HB en Lincoln Red Imps is geëindigd in een 5-2 overwinning voor HB. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht HB op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Hanssen. Helaas voor HB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het HB dat via T. Jensen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Edmundsson dacht na 34 minuten te scoren voor HB, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Lincoln Red Imps via G. Cabrera, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Lincoln Red Imps via J. Duarte de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut scoorde L. Hanssen namens HB. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek F. Benjaminsen te scoren voor HB, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HB - Lincoln Red Imps
5
2
LIVE HB - Lincoln Red Imps 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HB - Lincoln Red Imps teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt HB Doelpunt L. Hanssen HB
25' Doelpunt HB Doelpunt T. Jensen HB
34' Doelpunt HB Doelpunt J. Edmundsson HB
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Casciaro voor K. Casciaro Lincoln Red Imps
50' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt G. Cabrera Lincoln Red Imps
58' Wissel HB Wissel A. av Fløtum voor T. Jensen HB
59' Gele kaart HB Gele kaart voor J. Edmundsson HB
62' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor B. Perez Lincoln Red Imps
65' Gele kaart HB Gele kaart voor H. Vatnsdal HB
66' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Duarte voor A. Pons Lincoln Red Imps
72' Gele kaart HB Gele kaart voor A. av Fløtum HB
77' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt J. Duarte Lincoln Red Imps
81' Doelpunt HB Doelpunt L. Hanssen HB
86' Wissel Lincoln Red Imps Wissel R. Guiling voor A. Payas Lincoln Red Imps
88' Doelpunt HB Doelpunt F. Benjaminsen HB
91' Wissel HB Wissel Pál Joensen voor K. Mouritsen HB
90' Wissel HB Wissel Jógvan Davidsen voor René Joensen HB
Video hoogtepunten en samenvatting HB - Lincoln Red Imps
Opstellingen HB - Lincoln Red Imps

Voorbeschouwing HB - Lincoln Red Imps

HB en Lincoln Red Imps spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen HB en Lincoln Red Imps in de Champions League vond plaats op 2 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.