Nabeschouwing HJK - APOEL (2-2) || Champions League 2014/2015

Woensdag 30 juli 2014 - 18:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt HJK het woensdag 30 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen APOEL.

Via de HJK - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - APOEL (2-2)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen HJK en APOEL geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 11e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Savage. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het HJK dat via D. Savage dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 49e minuut kreeg M. Kandji van HJK voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en HJK de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 71e minuut scoorde APOEL via T. De Vincenti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist APOEL via C. Sheridan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken HJK - APOEL
2
2
LIVE HJK - APOEL 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt HJK Doelpunt D. Savage met assist van M. Kandji HJK
13' Gele kaart APOEL Gele kaart voor João Guilherme APOEL
40' Gele kaart APOEL Gele kaart voor M. Antoniades APOEL
41' Gele kaart HJK Gele kaart voor M. Kandji HJK
44' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Carlão APOEL
46' Penalty HJK Penalty D. Savage HJK
49' Tweede gele kaart HJK Tweede gele kaart voor M. Kandji HJK
63' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor K. Charalambidis APOEL
71' Doelpunt APOEL Doelpunt T. De Vincenti met assist van Tiago Gomes APOEL
74' Doelpunt APOEL Doelpunt C. Sheridan met assist van T. De Vincenti APOEL
75' Wissel APOEL Wissel N. Ioannou voor M. Antoniades APOEL
76' Wissel HJK Wissel M. Väyrynen voor R. Schüller HJK
77' Wissel HJK Wissel G. Baah voor N. Alho HJK
79' Wissel APOEL Wissel A. Adorno voor C. Sheridan APOEL
87' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Mário Sérgio APOEL
87' Wissel HJK Wissel S. Mannström voor R. Lod HJK