Nabeschouwing Juventus - Atlético Madrid (0-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 9 december 2014 - 20:45 uur



In de Champions League 2014/2015 neemt Juventus het dinsdag 9 december 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Atlético Madrid (0-0)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Juventus en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Juventus dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Juventus, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Atlético Madrid
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
5
3
Overtredingen
14
15
Buitenspel
1
0
Corners
6
3
LIVE Juventus - Atlético Madrid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Vidal Juventus
26' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Mario Suárez Atlético Madrid
37' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Guilherme Siqueira Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Atlético Madrid
Opstellingen Juventus - Atlético Madrid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Juventus - Atlético Madrid

Juventus en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Juventus te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Juventus 0
Winst Atlético Madrid 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Juventus - Atlético Madrid Opstelling Juventus Opstelling Atlético Madrid Live Juventus - Atlético Madrid Live Juventus - Atlético Madrid kijken Juventus - Atlético Madrid kijken Live Juventus - Atlético Madrid stream Juventus - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Juventus - Atlético Madrid Uitslag Juventus - Atlético Madrid Statistieken Juventus - Atlético Madrid Champions League 2014/2015 Juventus - Atlético Madrid wedden Juventus - Atlético Madrid gokken Juventus - Atlético Madrid Unibet