Nabeschouwing Juventus - Monaco (1-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 14 april 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Juventus het dinsdag 14 april 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Monaco (1-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Monaco is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Vidal. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Juventus - Monaco 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel Monaco Wissel Bernardo Silva voor N. Dirar Monaco
55' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Ricardo Carvalho Monaco
57' Penalty Juventus Penalty A. Vidal Juventus
71' Wissel Monaco Wissel D. Berbatov voor A. Raggi Monaco
74' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor A. Pirlo Juventus
83' Wissel Juventus Wissel A. Matri voor Álvaro Morata Juventus
87' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor R. Pereyra Juventus
87' Wissel Monaco Wissel Matheus Carvalho voor A. Martial Monaco