Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (2-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 5 mei 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Juventus het dinsdag 5 mei 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (2-1)

Het Champions League duel tussen Juventus en Real Madrid is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van Álvaro Morata. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Tévez dacht na 57 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Juventus - Real Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
8' Doelpunt Juventus Doelpunt Álvaro Morata Juventus
27' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van J. Rodríguez Real Madrid
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Tévez Juventus
56' Gele kaart Juventus Gele kaart voor A. Vidal Juventus
57' Penalty Juventus Penalty C. Tévez Juventus
57' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Marcelo Real Madrid
63' Wissel Real Madrid Wissel J. Hernández voor Isco Real Madrid
64' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor S. Sturaro Juventus
75' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Daniel Carvajal Real Madrid
78' Wissel Juventus Wissel Llorente voor Álvaro Morata Juventus
85' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor J. Rodríguez Real Madrid
86' Wissel Juventus Wissel R. Pereyra voor C. Tévez Juventus
86' Wissel Real Madrid Wissel Jesé voor G. Bale Real Madrid
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Real Madrid
Opstellingen Juventus - Real Madrid

Voorbeschouwing Juventus - Real Madrid

Juventus en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 5 november 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.