Nabeschouwing Kopenhagen - Bayer Leverkusen (2-3) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 19 augustus 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Kopenhagen het dinsdag 19 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken (København) in København.

Via de Kopenhagen - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Bayer Leverkusen (2-3)

Het Champions League duel tussen Kopenhagen en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 2-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 5e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kießling. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het FC Copenhagen dat via M. Jørgensen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Amartey dacht na 13 minuten te scoren voor FC Copenhagen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 31e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via K. Bellarabi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 42 minuten spelen wist Bayer 04 Leverkusen via Heung-Min Son de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Bayer Leverkusen
2
3
LIVE Kopenhagen - Bayer Leverkusen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Kießling met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
9' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Jørgensen met assist van P. Bengtsson FC Copenhagen
13' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt D. Amartey FC Copenhagen
25' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
29' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor G. Donati Bayer 04 Leverkusen
31' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
42' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt Heung-Min Son met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel T. Jedvaj voor G. Donati Bayer 04 Leverkusen
51' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor A. Cornelius FC Copenhagen
51' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor T. Jedvaj Bayer 04 Leverkusen
53' Wissel FC Copenhagen Wissel S. De Ridder voor Claudemir FC Copenhagen
63' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Ö. Toprak Bayer 04 Leverkusen
83' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Drmic voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
91' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor D. Amartey FC Copenhagen