Nabeschouwing Levadia - Sparta Praha (1-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 22 juli 2014 - 18:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Levadia het dinsdag 22 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Levadia - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Sparta Praha (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Levadia en Sparta Praha geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 38e minuut dacht Sparta Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Mareček. Helaas voor Sparta Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Levadia dat via I. Teever dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levadia - Sparta Praha
1
1
LIVE Levadia - Sparta Praha 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt L. Mareček Sparta Praha
61' Wissel Levadia Wissel Omar El Hussieny voor V. Ivanov Levadia
67' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Vácha Sparta Praha
68' Doelpunt Levadia Doelpunt I. Teever Levadia
77' Wissel Sparta Praha Wissel T. Přikryl voor M. Breznaník Sparta Praha
79' Wissel Sparta Praha Wissel D. Lafata voor B. Dočkal Sparta Praha
82' Wissel Levadia Wissel P. Marin voor J. Penic Levadia
85' Wissel Levadia Wissel M. Kaljumäe voor I. Antonov Levadia
85' Wissel Sparta Praha Wissel M. Holek voor M. Nespor Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Levadia - Sparta Praha
Opstellingen Levadia - Sparta Praha

Voorbeschouwing Levadia - Sparta Praha

Levadia en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Levadia en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 15 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sparta Praha favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levadia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levadia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.