Nabeschouwing Lille - Grasshopper (1-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 5 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Lille het dinsdag 5 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Grasshopper. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Grasshopper live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Grasshopper (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Lille en Grasshopper geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 19e minuut dacht LOSC Lille op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Balmont. Helaas voor LOSC Lille werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Grasshopper dat via A. Abrashi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut moest Grasshopper verder met een man minder nadat D. Pavlovic een rode kaart had gekregen. Het lukte Lille in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lille - Grasshopper
1
1
LIVE Lille - Grasshopper 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Grasshopper teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt F. Balmont met assist van Ryan Mendes LOSC Lille
25' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor A. Abrashi Grasshopper
33' Doelpunt Grasshopper Doelpunt A. Abrashi Grasshopper
43' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor N. Sinkala Grasshopper
46' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor M. Baša LOSC Lille
53' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Rodelin LOSC Lille
57' Wissel LOSC Lille Wissel J. Delaplace voor S. Meïté LOSC Lille
68' Rode kaart Grasshopper Rode kaart voor D. Pavlovic Grasshopper
68' Wissel Grasshopper Wissel S. Tarashaj voor Y. Ravet Grasshopper
75' Wissel Grasshopper Wissel M. Bauer voor Kahraba Grasshopper
76' Wissel LOSC Lille Wissel S. Kalou voor Ryan Mendes LOSC Lille
84' Wissel LOSC Lille Wissel D. Origi voor F. Béria LOSC Lille
87' Gele kaart Grasshopper Gele kaart voor M. Lang Grasshopper
91' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor P. Souaré LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Grasshopper
Opstellingen Lille - Grasshopper

Voorbeschouwing Lille - Grasshopper

Lille en Grasshopper spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Grasshopper in de Champions League vond plaats op 30 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Grasshopper slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.