Nabeschouwing Liverpool - Basel (1-1) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 9 december 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Liverpool het dinsdag 9 december 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel.

Via de Liverpool - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Basel (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Liverpool en Basel geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 25e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Frei. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut moest L. Marković van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Liverpool verder met een speler minder. S. Gerrard dacht na 81 minuten te scoren voor Liverpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Liverpool - Basel 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Basel Doelpunt F. Frei met assist van L. Zuffi Basel
46' Wissel Liverpool Wissel Alberto Moreno voor José Enrique Liverpool
46' Wissel Liverpool Wissel L. Marković voor R. Lambert Liverpool
47' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Lucas Leiva Liverpool
61' Rode kaart Liverpool Rode kaart voor L. Marković Liverpool
66' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Lovren Liverpool
74' Wissel Liverpool Wissel Philippe Coutinho voor Lucas Leiva Liverpool
74' Wissel Basel Wissel B. Embolo voor M. Streller Basel
77' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor Alberto Moreno Liverpool
80' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Schär Basel
81' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Gerrard Liverpool
83' Wissel Basel Wissel M. Diaz voor Mohamed El Nenny Basel
88' Wissel Basel Wissel W. Samuel voor L. Zuffi Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Basel
Opstellingen Liverpool - Basel

Voorbeschouwing Liverpool - Basel

Liverpool en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Basel in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Basel favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liverpool te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liverpool. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.