Nabeschouwing Malmo FF - Sparta Praha (2-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 6 augustus 2014 - 19:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Malmo FF het woensdag 6 augustus 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha.

Via de Malmo FF - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Sparta Praha (2-0)

Het Champions League duel tussen Malmo FF en Sparta Praha is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Malmö FF op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Rosenberg. Helaas voor Malmö FF werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Malmö FF dat via M. Rosenberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 97e minuut kreeg L. Vácha van Sparta Praha voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sparta Praha de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Malmo FF - Sparta Praha
2
0
LIVE Malmo FF - Sparta Praha 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor L. Vácha Sparta Praha
30' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor O. Svejdik Sparta Praha
35' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van I. Thelin Malmö FF
40' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Halsti Malmö FF
55' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg Malmö FF
58' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Rosenberg Malmö FF
60' Wissel Sparta Praha Wissel L. Krejci voor T. Přikryl Sparta Praha
65' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor E. Johansson Malmö FF
65' Wissel Malmö FF Wissel A. Mehmeti voor S. Kroon Malmö FF
74' Wissel Sparta Praha Wissel R. Bednar voor M. Matějovský Sparta Praha
75' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Mehmeti Malmö FF
83' Wissel Malmö FF Wissel M. Eriksson voor I. Thelin Malmö FF
85' Wissel Sparta Praha Wissel M. Breznaník voor C. Nhamoinesu Sparta Praha
89' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor R. Olsen Malmö FF
97' Tweede gele kaart Sparta Praha Tweede gele kaart voor L. Vácha Sparta Praha
92' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor R. Bednar Sparta Praha
95' Wissel Malmö FF Wissel P. Cibicki voor M. Rosenberg Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Sparta Praha
Opstellingen Malmo FF - Sparta Praha

Voorbeschouwing Malmo FF - Sparta Praha

Malmo FF en Sparta Praha spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Sparta Praha in de Champions League vond plaats op 29 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sparta Praha favoriet. 1 keer wist de ploeg van Malmo FF te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Malmo FF. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.