Nabeschouwing Maribor - Zrinjski (2-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 23 juli 2014 - 20:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Maribor het woensdag 23 juli 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski.

Via de Maribor - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Zrinjski (2-0)

Het Champions League duel tussen Maribor en Zrinjski is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Maribor op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Vršič. Helaas voor Maribor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Maribor dat via A. Ibraimi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Maribor - Zrinjski
2
0
LIVE Maribor - Zrinjski 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Maribor Gele kaart voor J. Mendy Maribor
45' Doelpunt Maribor Doelpunt D. Vršič Maribor
50' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor P. Stojkić Zrinjski
56' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor R. Dujković Zrinjski
56' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor V. Šćepanović Zrinjski
57' Penalty Maribor Penalty A. Ibraimi Maribor
60' Wissel Zrinjski Wissel D. Simeunović voor M. Pehar Zrinjski
62' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Šuler Maribor
67' Wissel Zrinjski Wissel K. Kordić voor V. Đurić Zrinjski
71' Wissel Maribor Wissel D. Bohar voor Marcos Tavares Maribor
75' Wissel Zrinjski Wissel A. Radeljić voor D. Stojanović Zrinjski
81' Wissel Maribor Wissel A. Mertelj voor A. Derviševič Maribor
87' Wissel Maribor Wissel N. Fajić voor J. Mendy Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Zrinjski
Opstellingen Maribor - Zrinjski

Voorbeschouwing Maribor - Zrinjski

Maribor en Zrinjski spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Zrinjski in de Champions League vond plaats op 15 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.