Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Juventus (1-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 22 oktober 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Olympiakos Piraeus het woensdag 22 oktober 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Olympiakos Piraeus - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Juventus (1-0)

Het Champions League duel tussen Olympiakos Piraeus en Juventus is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Kasami. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Olympiakos Piraeus - Juventus 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt P. Kasami met assist van K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
37' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Lichtsteiner Juventus
44' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Botía Olympiakos Piraeus
56' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Masuaku Olympiakos Piraeus
57' Wissel Juventus Wissel C. Marchisio voor A. Pirlo Juventus
59' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Pogba Juventus
65' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
69' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel I. Afellay voor K. Mitroglou Olympiakos Piraeus
77' Wissel Juventus Wissel R. Pereyra voor A. Ogbonna Juventus
85' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel David Fuster voor A. Domínguez Olympiakos Piraeus
87' Wissel Juventus Wissel S. Giovinco voor P. Pogba Juventus
91' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Giannoulis voor P. Kasami Olympiakos Piraeus