Nabeschouwing Porto - Basel (4-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 10 maart 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Porto het dinsdag 10 maart 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Basel.

Via de Porto - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Basel (4-0)

Het Champions League duel tussen Porto en Basel is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Porto op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Brahimi. Helaas voor Porto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Porto dat via H. Herrera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Casemiro dacht na 56 minuten te scoren voor Porto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Porto via V. Aboubakar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 91e minuut moest Basel verder met een man minder, nadat W. Samuel een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindresultaat.

LIVE Porto - Basel 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Porto Doelpunt Y. Brahimi Porto
22' Wissel Porto Wissel B. Martins Indi voor Danilo Porto
30' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Gashi Basel
38' Gele kaart Basel Gele kaart voor D. González Basel
47' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera met assist van Y. Brahimi Porto
49' Gele kaart Basel Gele kaart voor W. Samuel Basel
55' Gele kaart Porto Gele kaart voor Marcano Porto
55' Gele kaart Basel Gele kaart voor B. Safari Basel
56' Doelpunt Porto Doelpunt Casemiro Porto
57' Wissel Basel Wissel B. Embolo voor F. Schär Basel
63' Wissel Basel Wissel Y. Kakitani voor F. Frei Basel
74' Wissel Porto Wissel Rúben Neves voor Y. Brahimi Porto
76' Doelpunt Porto Doelpunt V. Aboubakar met assist van H. Herrera Porto
77' Wissel Basel Wissel D. Callà voor S. Gashi Basel
79' Wissel Porto Wissel Ricardo Quaresma voor Evandro Porto
91' Tweede gele kaart Basel Tweede gele kaart voor W. Samuel Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Basel
Opstellingen Porto - Basel

Voorbeschouwing Porto - Basel

Porto en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Basel in de Champions League vond plaats op 18 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.