Nabeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid (1-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 22 april 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Real Madrid het woensdag 22 april 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid (1-0)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Atlético Madrid is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Turan van Atlético Madrid. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. In de 88e minuut was het Real Madrid dat via J. Hernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Real Madrid - Atlético Madrid 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Turan Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel Gabi voor Saúl Atlético Madrid
65' Wissel Atlético Madrid Wissel Raúl García voor A. Griezmann Atlético Madrid
74' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
74' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Raúl García Atlético Madrid
76' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor A. Turan Atlético Madrid
86' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Giménez voor Tiago Atlético Madrid
88' Doelpunt Real Madrid Doelpunt J. Hernández met assist van Cristiano Ronaldo Real Madrid
94' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
93' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
91' Wissel Real Madrid Wissel Arbeloa voor Fábio Coentrão Real Madrid
92' Wissel Real Madrid Wissel Jesé voor J. Hernández Real Madrid
93' Wissel Real Madrid Wissel Illarramendi voor Isco Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Atlético Madrid
Opstellingen Real Madrid - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Real Madrid - Atlético Madrid

Real Madrid en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 14 april 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atlético Madrid slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.