Nabeschouwing Schalke 04 - Sporting CP (4-3) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 21 oktober 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Schalke 04 het dinsdag 21 oktober 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Sporting CP (4-3)

Het Champions League duel tussen Schalke 04 en Sporting CP is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van Nani. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut kreeg Mauricio van Sporting CP voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sporting CP de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. C. Obasi dacht na 34 minuten te scoren voor Schalke 04, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 50e minuut scoorde Schalke 04 via K. Huntelaar, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 60 minuten spelen wist Schalke 04 via B. Höwedes de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 64e minuut scoorde Adrien Silva namens Sporting CP. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 78e minuut leek Adrien Silva te scoren voor Sporting CP, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 93e minuut leek E. Choupo-Moting te scoren voor Schalke 04, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

LIVE Schalke 04 - Sporting CP 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Nani met assist van João Mário Sporting CP
19' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Mauricio Sporting CP
25' Wissel Sporting CP Wissel F. Montero voor I. Slimani Sporting CP
33' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor Mauricio Sporting CP
34' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt C. Obasi met assist van D. Aogo Schalke 04
38' Wissel Sporting CP Wissel M. Sarr voor João Mário Sporting CP
46' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Cédric Sporting CP
46' Wissel Schalke 04 Wissel E. Choupo-Moting voor K. Boateng Schalke 04
50' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt K. Huntelaar met assist van C. Obasi Schalke 04
56' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Nani Sporting CP
60' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Höwedes met assist van K. Ayhan Schalke 04
64' Penalty Sporting CP Penalty Adrien Silva Sporting CP
65' Wissel Schalke 04 Wissel M. Meyer voor C. Obasi Schalke 04
78' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Adrien Silva met assist van Cédric Sporting CP
82' Wissel Schalke 04 Wissel S. Sam voor J. Draxler Schalke 04
89' Wissel Sporting CP Wissel Capel voor A. Carrillo Sporting CP
93' Penalty Schalke 04 Penalty E. Choupo-Moting Schalke 04