Nabeschouwing Sheriff - Slovan Bratislava (0-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 6 augustus 2014 - 19:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Sheriff het woensdag 6 augustus 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Slovan Bratislava (0-0)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Sheriff en Slovan Bratislava geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Blanco van Sheriff. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 56e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - Slovan Bratislava
LIVE Sheriff - Slovan Bratislava 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor E. Grendel Slovan Bratislava
18' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor E. Blanco Sheriff
46' Wissel Sheriff Wissel Henrique Luvannor voor R. Gînsari Sheriff
56' Tweede gele kaart Sheriff Tweede gele kaart voor E. Blanco Sheriff
58' Wissel Sheriff Wissel Leonel Olímpio voor Ricardinho Sheriff
59' Wissel Slovan Bratislava Wissel R. Vittek voor P. Fort Slovan Bratislava
61' Wissel Sheriff Wissel Juninho Potiguar voor F. Benson Sheriff
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Halenár voor K. Kolčák Slovan Bratislava
93' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor R. Vittek Slovan Bratislava
92' Wissel Slovan Bratislava Wissel M. Jakúbek voor S. Soumah Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Slovan Bratislava
Opstellingen Sheriff - Slovan Bratislava

Voorbeschouwing Sheriff - Slovan Bratislava

Sheriff en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Slovan Bratislava in de Champions League vond plaats op 29 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovan Bratislava favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.