Nabeschouwing Slovan Bratislava - BATE (1-1) || Champions League 2014/2015

Woensdag 20 augustus 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Slovan Bratislava het woensdag 20 augustus 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Slovan Bratislava - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - BATE (1-1)

De Champions League 2014/2015 wedstrijd tussen Slovan Bratislava en BATE geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 44e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Jablonsky. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het Slovan Bratislava dat via R. Vittek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - BATE
1
1
LIVE Slovan Bratislava - BATE 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor D. Hudak Slovan Bratislava
29' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Khagush BATE
35' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Krivets BATE
44' Eigen doelpunt BATE Eigen doelpunt T. Jablonsky BATE
46' Wissel Slovan Bratislava Wissel R. Lásik voor S. Štefánik Slovan Bratislava
59' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Halenár voor I. Žofčák Slovan Bratislava
62' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor S. Soumah Slovan Bratislava
68' Wissel BATE Wissel A. Karnitskiy voor D. Likhtarovich BATE
72' Wissel Slovan Bratislava Wissel R. Vittek voor P. Fort Slovan Bratislava
80' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt R. Vittek met assist van J. Halenár Slovan Bratislava
85' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor R. Lásik Slovan Bratislava
87' Wissel BATE Wissel N. Signevich voor V. Rodionov BATE
92' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Volodko BATE