Nabeschouwing Slovan Bratislava - The New Saints (1-0) || Champions League 2014/2015

Dinsdag 15 juli 2014 - 18:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Slovan Bratislava het dinsdag 15 juli 2014 om 18:45 uur in eigen huis op tegen The New Saints.

Via de Slovan Bratislava - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - The New Saints (1-0)

Het Champions League duel tussen Slovan Bratislava en The New Saints is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Slovan Bratislava op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cikos. Helaas voor Slovan Bratislava werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - The New Saints
1
0
LIVE Slovan Bratislava - The New Saints 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel The New Saints Wissel A. Darlington voor R. Fraughan The New Saints
52' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt E. Cikos Slovan Bratislava
70' Wissel Slovan Bratislava Wissel L. Peltier voor I. Žofčák Slovan Bratislava
71' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor C. Seargeant The New Saints
81' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor A. Darlington The New Saints
84' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor A. Edwards The New Saints
89' Wissel Slovan Bratislava Wissel E. Grendel voor J. Halenár Slovan Bratislava
89' Wissel The New Saints Wissel S. Ruscoe voor S. Finley The New Saints