Nabeschouwing Sporting CP - Schalke 04 (4-2) || Champions League 2014/2015

Woensdag 5 november 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Sporting CP het woensdag 5 november 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Schalke 04 (4-2)

Het Champions League duel tussen Sporting CP en Schalke 04 is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Slimani. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Sporting CP dat via M. Sarr dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jefferson dacht na 52 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Sporting CP via Nani, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist Schalke 04 via D. Aogo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde I. Slimani namens Sporting CP. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

LIVE Sporting CP - Schalke 04 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor K. Huntelaar Schalke 04
16' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Sarr Sporting CP
17' Eigen doelpunt Schalke 04 Eigen doelpunt I. Slimani Schalke 04
18' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor C. Fuchs Schalke 04
26' Doelpunt Sporting CP Doelpunt M. Sarr met assist van Jefferson Sporting CP
40' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Mário Sporting CP
52' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Jefferson met assist van Nani Sporting CP
65' Wissel Schalke 04 Wissel K. Boateng voor M. Meyer Schalke 04
68' Wissel Sporting CP Wissel A. Carrillo voor Carlos Mané Sporting CP
69' Wissel Schalke 04 Wissel S. Sam voor C. Obasi Schalke 04
72' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Nani met assist van A. Carrillo Sporting CP
78' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor William Sporting CP
78' Wissel Schalke 04 Wissel J. Kirchhoff voor C. Fuchs Schalke 04
82' Wissel Sporting CP Wissel Oriol Rosell voor João Mário Sporting CP
88' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt D. Aogo met assist van K. Boateng Schalke 04
89' Wissel Sporting CP Wissel Capel voor Nani Sporting CP
91' Doelpunt Sporting CP Doelpunt I. Slimani met assist van Oriol Rosell Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Schalke 04
Opstellingen Sporting CP - Schalke 04

Voorbeschouwing Sporting CP - Schalke 04

Sporting CP en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Schalke 04 in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schalke 04. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Schalke 04 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sporting CP te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sporting CP. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.