Nabeschouwing Ventspils - Malmo FF (0-1) || Champions League 2014/2015

Woensdag 23 juli 2014 - 18:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Ventspils het woensdag 23 juli 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF.

Via de Ventspils - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Malmo FF (0-1)

Het Champions League duel tussen Ventspils en Malmo FF is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht Malmö FF op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Thelin. Helaas voor Malmö FF werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ventspils - Malmo FF
LIVE Ventspils - Malmo FF 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor A. Kurakins Ventspils
19' Doelpunt Malmö FF Doelpunt I. Thelin Malmö FF
62' Wissel Malmö FF Wissel M. Eriksson voor I. Thelin Malmö FF
72' Wissel Ventspils Wissel N. Mujeci voor R. Freidgeimas Ventspils
73' Wissel Ventspils Wissel J. Žigajevs voor D. Ulimbaševs Ventspils
78' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Rečickis Ventspils
78' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor M. Eriksson Malmö FF
83' Wissel Malmö FF Wissel P. Cibicki voor S. Kroon Malmö FF
86' Wissel Ventspils Wissel E. Tīdenbergs voor A. Abdultaofik Ventspils
93' Wissel Malmö FF Wissel P. Johansson voor M. Rosenberg Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Ventspils - Malmo FF
Opstellingen Ventspils - Malmo FF

Voorbeschouwing Ventspils - Malmo FF

Ventspils en Malmo FF spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ventspils en Malmo FF in de Champions League vond plaats op 16 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.