Nabeschouwing Zenit - AEL (3-0) || Champions League 2014/2015

Woensdag 6 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Champions League 2014/2015 neemt Zenit het woensdag 6 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen AEL.

Via de Zenit - AEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - AEL (3-0)

Het Champions League duel tussen Zenit en AEL is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Danielzinho van AEL. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 26e minuut het veld moest verlaten. In de 55e minuut was het Zenit dat via S. Rondón dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Danny dacht na 88 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Zenit via A. Kerzhakov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zenit - AEL
3
0
LIVE Zenit - AEL 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - AEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Zenit Gele kaart voor I. Smolnikov Zenit
17' Gele kaart AEL Gele kaart voor Danielzinho AEL
18' Wissel AEL Wissel Diego Barcellos voor Zezinho AEL
26' Tweede gele kaart AEL Tweede gele kaart voor Danielzinho AEL
46' Wissel Zenit Wissel A. Kerzhakov voor I. Smolnikov Zenit
55' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Rondón met assist van O. Shatov Zenit
58' Wissel AEL Wissel G. Eleftheriou voor Adrián Sardinero AEL
75' Wissel Zenit Wissel A. Ryazantsev voor A. Tymoshchuk Zenit
85' Wissel Zenit Wissel I. Solovyev voor O. Shatov Zenit
86' Wissel AEL Wissel M. Tagbajumi voor L. Gikiewicz AEL
88' Doelpunt Zenit Doelpunt Danny Zenit
91' Penalty Zenit Penalty A. Kerzhakov Zenit
90' Gele kaart AEL Gele kaart voor G. Eleftheriou AEL
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - AEL
Opstellingen Zenit - AEL

Voorbeschouwing Zenit - AEL

Zenit en AEL spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en AEL in de Champions League vond plaats op 30 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor AEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is AEL favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zenit te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zenit. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.