Nabeschouwing Ajax - Rapid Wien (2-3) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 4 augustus 2015 - 20:15 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Ajax het dinsdag 4 augustus 2015 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Rapid Wien (2-3)

Het Champions League duel tussen Ajax en Rapid Wien is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Rapid Wien. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Rapid Vienna op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Berič. Helaas voor Rapid Vienna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Rapid Vienna dat via L. Schaub dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Milik dacht na 52 minuten te scoren voor Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Ajax via N. Gudelj, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Rapid Vienna via L. Schaub de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Rapid Wien
2
3
LIVE Ajax - Rapid Wien 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt R. Berič met assist van S. Stangl Rapid Vienna
39' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub Rapid Vienna
52' Doelpunt Ajax Doelpunt A. Milik met assist van M. Dijks Ajax
54' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor S. Auer Rapid Vienna
59' Wissel Ajax Wissel N. Gudelj voor V. Fischer Ajax
59' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor S. Hofmann Rapid Vienna
71' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor J. Novota Rapid Vienna
71' Wissel Ajax Wissel Y. Sanogo voor J. Veltman Ajax
75' Doelpunt Ajax Doelpunt N. Gudelj met assist van A. Milik Ajax
77' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Schaub met assist van R. Berič Rapid Vienna
82' Gele kaart Ajax Gele kaart voor K. Tete Ajax
87' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor D. Sinkgraven Ajax
88' Wissel Rapid Vienna Wissel D. Alar voor L. Schaub Rapid Vienna
94' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Prosenik voor R. Berič Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Rapid Wien
Opstellingen Ajax - Rapid Wien

Voorbeschouwing Ajax - Rapid Wien

Ajax en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en Rapid Wien in de Champions League vond plaats op 29 juli 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.