Nabeschouwing APOEL - Midtjylland (0-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 4 augustus 2015 - 19:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt APOEL het dinsdag 4 augustus 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Midtjylland (0-1)

Het Champions League duel tussen APOEL en Midtjylland is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Midtjylland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Midtjylland op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Sviatchenko. Helaas voor Midtjylland werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut moest Vinicius van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest APOEL verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Midtjylland
LIVE APOEL - Midtjylland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Midtjylland Doelpunt E. Sviatchenko met assist van J. Poulsen Midtjylland
29' Rode kaart APOEL Rode kaart voor Vinicius APOEL
30' Gele kaart APOEL Gele kaart voor K. Makridis APOEL
46' Wissel APOEL Wissel Vander voor M. Piątkowski APOEL
54' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor J. Poulsen Midtjylland
66' Wissel Midtjylland Wissel M. Pusic voor D. Royer Midtjylland
68' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor T. Sparv Midtjylland
70' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor K. Hansen Midtjylland
72' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor M. Pusic Midtjylland
81' Wissel Midtjylland Wissel P. Onuachu voor K. Nielsen Midtjylland
84' Wissel APOEL Wissel K. Artymatas voor Luís Leal APOEL
89' Wissel Midtjylland Wissel M. Larsen voor P. Andersson Midtjylland
91' Wissel APOEL Wissel P. Soteriou voor T. De Vincenti APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Midtjylland
Opstellingen APOEL - Midtjylland

Voorbeschouwing APOEL - Midtjylland

APOEL en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Midtjylland in de Champions League vond plaats op 28 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is APOEL favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Midtjylland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.