Nabeschouwing Arsenal - Bayern München (2-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 20 oktober 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Arsenal het dinsdag 20 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München.

Via de Arsenal - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Bayern München (2-0)

Het Champions League duel tussen Arsenal en Bayern München is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 77e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Giroud. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het Arsenal dat via M. Özil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Arsenal - Bayern München 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

57' Wissel Arsenal Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor A. Ramsey Arsenal
70' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor Xabi Alonso FC Bayern München
71' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor A. Vidal FC Bayern München
74' Wissel Arsenal Wissel O. Giroud voor T. Walcott Arsenal
77' Doelpunt Arsenal Doelpunt O. Giroud met assist van Cazorla Arsenal
82' Wissel Arsenal Wissel K. Gibbs voor A. Sánchez Arsenal
83' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor O. Giroud Arsenal
94' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Özil met assist van Bellerín Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Bayern München
Opstellingen Arsenal - Bayern München

Voorbeschouwing Arsenal - Bayern München

Arsenal en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Bayern München in de Champions League vond plaats op 11 maart 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arsenal te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.