Nabeschouwing Arsenal - Olympiakos Piraeus (2-3) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 29 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Arsenal het dinsdag 29 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus.

Via de Arsenal - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Olympiakos Piraeus (2-3)

Het Champions League duel tussen Arsenal en Olympiakos Piraeus is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Olympiakos Piraeus. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 33e minuut dacht Olympiakos Piraeus op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Pardo. Helaas voor Olympiakos Piraeus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Arsenal dat via T. Walcott dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Ospina dacht na 40 minuten te scoren voor Olympiakos Piraeus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Arsenal via A. Sánchez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 66 minuten spelen wist Olympiakos Piraeus via A. Finnbogason de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Arsenal - Olympiakos Piraeus 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt F. Pardo met assist van K. Fortounis Olympiakos Piraeus
35' Doelpunt Arsenal Doelpunt T. Walcott met assist van A. Sánchez Arsenal
40' Eigen doelpunt Olympiakos Piraeus Eigen doelpunt D. Ospina Olympiakos Piraeus
44' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Sánchez Arsenal
45' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Gabriel Paulista Arsenal
46' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Finnbogason voor B. Ideye Olympiakos Piraeus
57' Wissel Arsenal Wissel P. Mertesacker voor L. Koscielny Arsenal
60' Wissel Arsenal Wissel A. Ramsey voor F. Coquelin Arsenal
64' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Roberto Jiménez Olympiakos Piraeus
65' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Sánchez met assist van T. Walcott Arsenal
66' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt A. Finnbogason met assist van F. Pardo Olympiakos Piraeus
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hernâni voor Sebá Olympiakos Piraeus
75' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor A. Finnbogason Olympiakos Piraeus
76' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor E. Cambiasso Olympiakos Piraeus
77' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Özil Arsenal
77' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
86' Wissel Arsenal Wissel J. Campbell voor Bellerín Arsenal
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Vouros voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Arsenal - Olympiakos Piraeus

Voorbeschouwing Arsenal - Olympiakos Piraeus

Arsenal en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Olympiakos Piraeus in de Champions League vond plaats op 4 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympiakos Piraeus. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Arsenal als Olympiakos Piraeus wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.