Nabeschouwing Astana - APOEL (1-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 18 augustus 2015 - 18:00 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Astana het dinsdag 18 augustus 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - APOEL (1-0)

Het Champions League duel tussen Astana en APOEL is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Astana op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dzholchiev. Helaas voor Astana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Astana - APOEL
Goals
1
0
LIVE Astana - APOEL 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Astana Doelpunt B. Dzholchiev met assist van F. Kéthévoama Astana
14' Gele kaart APOEL Gele kaart voor T. De Vincenti APOEL
46' Wissel APOEL Wissel M. Piątkowski voor N. Alexandrou APOEL
63' Wissel APOEL Wissel S. Štilić voor G. Efrem APOEL
68' Wissel Astana Wissel J. Kabananga voor T. Nuserbayev Astana
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor D. Shomko Astana
85' Wissel Astana Wissel A. Beysebekov voor G. Zhukov Astana
85' Wissel APOEL Wissel P. Soteriou voor K. Makridis APOEL
92' Wissel Astana Wissel S. Muzhikov voor F. Kéthévoama Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - APOEL
Opstellingen Astana - APOEL

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Astana - APOEL

Astana en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Astana en APOEL elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Astana 0
Winst APOEL 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Astana - APOEL Opstelling Astana Opstelling APOEL Live Astana - APOEL Live Astana - APOEL kijken Astana - APOEL kijken Live Astana - APOEL stream Astana - APOEL Fox Sports Nabeschouwing Astana - APOEL Uitslag Astana - APOEL Statistieken Astana - APOEL Champions League 2015/2016 Astana - APOEL wedden Astana - APOEL gokken Astana - APOEL Unibet