Nabeschouwing Astana - Benfica (2-2) || Champions League 2015/2016

Woensdag 25 november 2015 - 16:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Astana het woensdag 25 november 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Benfica (2-2)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Astana en Benfica geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Astana op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Twumasi. Helaas voor Astana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Astana dat via M. Aničić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Jiménez dacht na 40 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 72e minuut scoorde Benfica via R. Jiménez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Astana - Benfica 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Astana Doelpunt P. Twumasi met assist van J. Kabananga Astana
22' Gele kaart Benfica Gele kaart voor R. Jiménez Benfica
31' Doelpunt Astana Doelpunt M. Aničić met assist van F. Kéthévoama Astana
40' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Jiménez met assist van Jonas Benfica
44' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. López Benfica
48' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jonas Benfica
50' Gele kaart Astana Gele kaart voor R. Cañas Astana
65' Wissel Benfica Wissel Talisca voor A. Samaris Benfica
65' Wissel Benfica Wissel André Almeida voor Sílvio Benfica
72' Doelpunt Benfica Doelpunt R. Jiménez met assist van André Almeida Benfica
80' Wissel Benfica Wissel B. Cristante voor Jonas Benfica
84' Wissel Astana Wissel A. Shchetkin voor J. Kabananga Astana
87' Wissel Astana Wissel G. Zhukov voor F. Kéthévoama Astana
94' Gele kaart Astana Gele kaart voor A. Shchetkin Astana
91' Wissel Astana Wissel D. Dedechko voor P. Twumasi Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Benfica
Opstellingen Astana - Benfica

Voorbeschouwing Astana - Benfica

Astana en Benfica spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Benfica in de Champions League vond plaats op 15 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.