Nabeschouwing Astana - HJK (4-3) || Champions League 2015/2016

Woensdag 5 augustus 2015 - 16:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Astana het woensdag 5 augustus 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - HJK (4-3)

Het Champions League duel tussen Astana en HJK is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Jallow. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het HJK dat via G. Baah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Twumasi dacht na 44 minuten te scoren voor Astana, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Astana via R. Cañas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Astana via D. Shomko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 70 minuten werd P. Twumasi van Astana met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 86e minuut leek E. Zeneli te scoren voor HJK, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 93e minuut leek E. Postnikov te scoren voor Astana, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Astana - HJK
4
3
LIVE Astana - HJK 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt HJK Doelpunt O. Jallow met assist van A. Tanaka HJK
41' Doelpunt HJK Doelpunt G. Baah met assist van O. Jallow HJK
44' Doelpunt Astana Doelpunt P. Twumasi met assist van D. Shomko Astana
45' Gele kaart Astana Gele kaart voor B. Ilič Astana
46' Wissel Astana Wissel J. Kabananga voor B. Ilič Astana
47' Penalty Astana Penalty R. Cañas Astana
56' Doelpunt Astana Doelpunt D. Shomko Astana
60' Wissel Astana Wissel A. Beysebekov voor T. Nuserbayev Astana
70' Rode kaart Astana Rode kaart voor P. Twumasi Astana
74' Gele kaart HJK Gele kaart voor V. Moren HJK
78' Wissel HJK Wissel Formose Mendy voor O. Jallow HJK
86' Penalty HJK Penalty E. Zeneli HJK
88' Wissel Astana Wissel F. Kéthévoama voor G. Zhukov Astana
93' Doelpunt Astana Doelpunt E. Postnikov met assist van D. Shomko Astana
91' Gele kaart Astana Gele kaart voor N. Maksimović Astana
90' Wissel HJK Wissel T. Heikkilä voor A. Tanaka HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - HJK
Opstellingen Astana - HJK

Voorbeschouwing Astana - HJK

Astana en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Astana en HJK in de Champions League vond plaats op 29 juli 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.