Nabeschouwing Astana - Maribor (3-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 22 juli 2015 - 16:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Astana het woensdag 22 juli 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Astana.

Via de Astana - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Maribor (3-1)

Het Champions League duel tussen Astana en Maribor is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 12e minuut dacht Astana op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dzholchiev. Helaas voor Astana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Maribor dat via A. Rajčevič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Cañas dacht na 43 minuten te scoren voor Astana, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Astana via P. Twumasi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 67e minuut moest Astana verder met een man minder, nadat R. Cañas een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Astana - Maribor
3
1
LIVE Astana - Maribor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Astana Doelpunt B. Dzholchiev Astana
39' Doelpunt Maribor Doelpunt A. Rajčevič Maribor
43' Doelpunt Astana Doelpunt R. Cañas Astana
46' Wissel Astana Wissel F. Kéthévoama voor N. Maksimović Astana
55' Gele kaart Astana Gele kaart voor R. Cañas Astana
57' Gele kaart Maribor Gele kaart voor A. Mertelj Maribor
58' Doelpunt Astana Doelpunt P. Twumasi Astana
60' Wissel Maribor Wissel Ž. Filipović voor A. Mertelj Maribor
67' Tweede gele kaart Astana Tweede gele kaart voor R. Cañas Astana
71' Wissel Astana Wissel D. Dedechko voor T. Nuserbayev Astana
72' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Viler Maribor
75' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Bohar Maribor
77' Wissel Maribor Wissel D. Vršič voor D. Bohar Maribor
82' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Šuler Maribor
83' Wissel Astana Wissel A. Beysebekov voor P. Twumasi Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Maribor
Opstellingen Astana - Maribor

Voorbeschouwing Astana - Maribor

Astana en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Maribor in de Champions League vond plaats op 14 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maribor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maribor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.