Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (2-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 13 april 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Atlético Madrid het woensdag 13 april 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Atlético Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (2-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Barcelona is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Griezmann. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 88e minuut was het Atlético Madrid dat via A. Griezmann dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

LIVE Atlético Madrid - Barcelona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van Saúl Atlético Madrid
64' Wissel FC Barcelona Wissel A. Turan voor I. Rakitić FC Barcelona
64' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Dani Alves FC Barcelona
68' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Gabi Atlético Madrid
70' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
74' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor Y. Carrasco Atlético Madrid
76' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Neymar FC Barcelona
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor D. Godín Atlético Madrid
87' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
88' Penalty Atlético Madrid Penalty A. Griezmann Atlético Madrid
95' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Á. Correa Atlético Madrid
91' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Turan FC Barcelona
93' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Savić voor A. Fernández Atlético Madrid
90' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor A. Griezmann Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Barcelona
Opstellingen Atlético Madrid - Barcelona

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Barcelona

Atlético Madrid en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Barcelona in de Champions League vond plaats op 5 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Barcelona wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.