Nabeschouwing Barcelona - Atlético Madrid (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 5 april 2016 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Barcelona het dinsdag 5 april 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Barcelona - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Atlético Madrid (2-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Atlético Madrid is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Fernando Torres. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut kreeg Fernando Torres van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Atlético Madrid de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. L. Suárez dacht na 63 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde FC Barcelona via L. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Barcelona - Atlético Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Fernando Torres met assist van Koke Atlético Madrid
29' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Fernando Torres Atlético Madrid
33' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
35' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Fernando Torres Atlético Madrid
48' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
53' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Fernández voor Y. Ferreira Carrasco Atlético Madrid
61' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Filipe Luis Atlético Madrid
63' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Jordi Alba FC Barcelona
63' Wissel FC Barcelona Wissel Rafinha voor I. Rakitić FC Barcelona
70' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suárez FC Barcelona
73' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
74' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suárez met assist van Dani Alves FC Barcelona
76' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Partey voor A. Griezmann Atlético Madrid
78' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor L. Hernández Atlético Madrid
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Oblak Atlético Madrid
80' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Busquets FC Barcelona
82' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor J. Mascherano FC Barcelona
83' Wissel FC Barcelona Wissel A. Turan voor Iniesta FC Barcelona
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Fernández Atlético Madrid
90' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Saúl Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Atlético Madrid
Opstellingen Barcelona - Atlético Madrid

Voorbeschouwing Barcelona - Atlético Madrid

Barcelona en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 9 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 1 keer wist de ploeg van Barcelona te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Barcelona. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.