Nabeschouwing Basel - Lech Poznań (1-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 5 augustus 2015 - 20:15 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt Basel het woensdag 5 augustus 2015 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Lech Poznań. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Lech Poznań live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Lech Poznań (1-0)

Het Champions League duel tussen Basel en Lech Poznań is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Basel. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 91e minuut dacht Basel op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Bjarnason. Helaas voor Basel werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel - Lech Poznań
Goals
1
0
LIVE Basel - Lech Poznań 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Lech Poznań teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Suchý Basel
44' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor K. Linetty Lech Poznań
55' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Lang Basel
56' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor M. Kamiński Lech Poznań
69' Wissel Lech Poznań Wissel G. Lovrencsics voor D. Formella Lech Poznań
70' Wissel Basel Wissel B. Embolo voor M. Janko Basel
73' Wissel Lech Poznań Wissel D. Thomalla voor D. Jevtic Lech Poznań
77' Wissel Basel Wissel L. Zuffi voor M. Delgado Basel
80' Gele kaart Basel Gele kaart voor D. Callà Basel
84' Wissel Lech Poznań Wissel M. Robak voor K. Hämäläinen Lech Poznań
86' Gele kaart Lech Poznań Gele kaart voor B. Douglas Lech Poznań
89' Wissel Basel Wissel A. Traoré voor B. Safari Basel
91' Doelpunt Basel Doelpunt B. Bjarnason met assist van D. Callà Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - Lech Poznań
Opstellingen Basel - Lech Poznań

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Basel - Lech Poznań

Basel en Lech Poznań spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Basel en Lech Poznań in de Champions League vond plaats op 29 juli 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Basel. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Basel favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lech Poznań slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Basel 1
Winst Lech Poznań 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Basel - Lech Poznań Opstelling Basel Opstelling Lech Poznań Live Basel - Lech Poznań Live Basel - Lech Poznań kijken Basel - Lech Poznań kijken Live Basel - Lech Poznań stream Basel - Lech Poznań Fox Sports Nabeschouwing Basel - Lech Poznań Uitslag Basel - Lech Poznań Statistieken Basel - Lech Poznań Champions League 2015/2016 Basel - Lech Poznań wedden Basel - Lech Poznań gokken Basel - Lech Poznań Unibet