Nabeschouwing BATE - Bayer Leverkusen (1-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 24 november 2015 - 18:00 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt BATE het dinsdag 24 november 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Bayer Leverkusen (1-1)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen BATE en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 2e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Gordeychuk. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via A. Mehmedi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE BATE - Bayer Leverkusen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt BATE Doelpunt M. Gordeychuk met assist van A. Volodko BATE
9' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Gordeychuk BATE
32' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Hleb BATE
34' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Kampl Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel BATE Wissel M. Volodko voor A. Rios BATE
63' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Polyakov BATE
68' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
73' Wissel BATE Wissel A. Karnitskiy voor A. Hleb BATE
78' Wissel BATE Wissel N. Nikolić voor A. Volodko BATE
78' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
84' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Volodko BATE
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel V. Yurchenko voor A. Mehmedi Bayer 04 Leverkusen
92' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor G. Donati Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Bayer Leverkusen
Opstellingen BATE - Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing BATE - Bayer Leverkusen

BATE en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Bayer Leverkusen in de Champions League vond plaats op 16 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 1 keer wist de ploeg van BATE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BATE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.