Nabeschouwing BATE - Partizan (1-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 18 augustus 2015 - 20:45 uur



In de Champions League 2015/2016 neemt BATE het dinsdag 18 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - Partizan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Partizan (1-0)

Het Champions League duel tussen BATE en Partizan is geëindigd in een 1-0 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Jevtović van Partizan. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 75e minuut was het BATE dat via M. Gordeychuk dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken BATE - Partizan
Goals
1
0
LIVE BATE - Partizan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Partizan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Jevtović Partizan
44' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Gordeychuk BATE
46' Tweede gele kaart Partizan Tweede gele kaart voor M. Jevtović Partizan
54' Wissel Partizan Wissel N. Trujić voor V. Bozhinov Partizan
64' Wissel BATE Wissel I. Stasevich voor M. Volodko BATE
71' Wissel BATE Wissel N. Signevich voor E. Yablonski BATE
75' Doelpunt BATE Doelpunt M. Gordeychuk met assist van I. Stasevich BATE
86' Wissel BATE Wissel D. Baga voor A. Hleb BATE
89' Wissel Partizan Wissel S. Ilić voor A. Živković Partizan
91' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Zhavnerchik BATE
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Partizan
Opstellingen BATE - Partizan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing BATE - Partizan

BATE en Partizan spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat BATE en Partizan elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst BATE 0
Winst Partizan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
BATE - Partizan Opstelling BATE Opstelling Partizan Live BATE - Partizan Live BATE - Partizan kijken BATE - Partizan kijken Live BATE - Partizan stream BATE - Partizan Fox Sports Nabeschouwing BATE - Partizan Uitslag BATE - Partizan Statistieken BATE - Partizan Champions League 2015/2016 BATE - Partizan wedden BATE - Partizan gokken BATE - Partizan Unibet