Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Barcelona (1-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 9 december 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 9 december 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Bayer Leverkusen - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Barcelona (1-1)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 20e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via J. Hernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Bayer Leverkusen - Barcelona 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitić FC Barcelona
23' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Hernández met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
29' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Kampl Bayer 04 Leverkusen
51' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Bartra FC Barcelona
62' Wissel FC Barcelona Wissel Gerard Gumbau voor W. Kaptoum FC Barcelona
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Kießling voor A. Mehmedi Bayer 04 Leverkusen
74' Wissel FC Barcelona Wissel Juan Cámara voor Jordi Alba FC Barcelona
79' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Gerard Gumbau FC Barcelona
86' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor I. Rakitić FC Barcelona
90' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Papadopoulos voor C. Kramer Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Barcelona
Opstellingen Bayer Leverkusen - Barcelona

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Barcelona

Bayer Leverkusen en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Barcelona in de Champions League vond plaats op 29 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.