Nabeschouwing Bayer Leverkusen - BATE (4-1) || Champions League 2015/2016

Woensdag 16 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 16 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Bayer Leverkusen - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - BATE (4-1)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en BATE is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mehmedi. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het BATE dat via N. Milunović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. H. Çalhanoğlu dacht na 47 minuten te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via J. Hernández, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Bayer 04 Leverkusen via H. Çalhanoğlu de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindstand.

LIVE Bayer Leverkusen - BATE 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi met assist van H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
13' Doelpunt BATE Doelpunt N. Milunović met assist van I. Stasevich BATE
30' Wissel BATE Wissel A. Volodko voor A. Hleb BATE
41' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Papadopoulos Bayer 04 Leverkusen
44' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel C. Kramer voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
45' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Baga BATE
47' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt H. Çalhanoğlu met assist van K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
58' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Hernández met assist van K. Kampl Bayer 04 Leverkusen
60' Wissel BATE Wissel A. Karnitskiy voor D. Baga BATE
72' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Kießling voor J. Hernández Bayer 04 Leverkusen
75' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
75' Gele kaart BATE Gele kaart voor F. Mladenović BATE
77' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
78' Wissel BATE Wissel M. Volodko voor M. Gordeychuk BATE
87' Gele kaart BATE Gele kaart voor N. Signevich BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - BATE
Opstellingen Bayer Leverkusen - BATE

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - BATE

Bayer Leverkusen en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bayer Leverkusen en BATE elkaar treffen in de Champions League.