Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Lazio (3-0) || Champions League 2015/2016

Woensdag 26 augustus 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 26 augustus 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lazio.

Via de Bayer Leverkusen - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Lazio (3-0)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Lazio is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van H. Çalhanoğlu. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via A. Mehmedi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut kreeg Mauricio van Lazio voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lazio de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 88e minuut scoorde Bayer 04 Leverkusen via K. Bellarabi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Lazio
3
0
LIVE Bayer Leverkusen - Lazio 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
40' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
48' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi Bayer 04 Leverkusen
56' Wissel Lazio Wissel R. Kishna voor Ş. Radu Lazio
60' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Mauricio Lazio
67' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
68' Tweede gele kaart Lazio Tweede gele kaart voor Mauricio Lazio
70' Wissel Lazio Wissel S. Gentiletti voor Felipe Anderson Lazio
71' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
74' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor A. Mehmedi Bayer 04 Leverkusen
80' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel R. Kruse voor H. Çalhanoğlu Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Lazio Wissel R. Morrison voor O. Onazi Lazio
86' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Hilbert Bayer 04 Leverkusen
88' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Bellarabi met assist van J. Brandt Bayer 04 Leverkusen
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel André Ramalho voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Lazio
Opstellingen Bayer Leverkusen - Lazio

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Lazio

Bayer Leverkusen en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Lazio in de Champions League vond plaats op 18 augustus 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.