Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Roma (4-4) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 20 oktober 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 20 oktober 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma.

Via de Bayer Leverkusen - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Roma (4-4)

De Champions League 2015/2016 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

In de 4e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Hernández. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het Bayer 04 Leverkusen dat via J. Hernández dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. De Rossi dacht na 29 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Roma via D. De Rossi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 54 minuten spelen wist Roma via M. Pjanić de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde Iago Falqué namens Roma. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 84e minuut leek K. Kampl te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 86e minuut leek A. Mehmedi te scoren voor Bayer 04 Leverkusen, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-4 eindresultaat.

LIVE Bayer Leverkusen - Roma 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Bayer 04 Leverkusen Penalty J. Hernández Bayer 04 Leverkusen
19' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt J. Hernández Bayer 04 Leverkusen
24' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
29' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi met assist van K. Manolas Roma
34' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
36' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor C. Kramer Bayer 04 Leverkusen
38' Doelpunt Roma Doelpunt D. De Rossi met assist van M. Pjanić Roma
54' Doelpunt Roma Doelpunt M. Pjanić Roma
57' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Mehmedi voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
62' Wissel Roma Wissel Iago Falqué voor Mohamed Salah Roma
66' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor C. Kramer Bayer 04 Leverkusen
73' Doelpunt Roma Doelpunt Iago Falqué met assist van Y. Gervinho Roma
79' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel V. Yurchenko voor Ö. Toprak Bayer 04 Leverkusen
84' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Kampl Bayer 04 Leverkusen
85' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor Y. Gervinho Roma
86' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt A. Mehmedi met assist van Wendell Bayer 04 Leverkusen
90' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
90' Wissel Roma Wissel J. Iturbe voor A. Florenzi Roma