Nabeschouwing Bayern München - Dinamo Zagreb (5-0) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 29 september 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Bayern München het dinsdag 29 september 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Dinamo Zagreb (5-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Dinamo Zagreb is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht FC Bayern München op voorsprong te komen via een doelpunt van Douglas Costa. Helaas voor FC Bayern München werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het FC Bayern München dat via R. Lewandowski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Götze dacht na 25 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 28e minuut scoorde FC Bayern München via R. Lewandowski, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 55 minuten spelen wist FC Bayern München via R. Lewandowski de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

LIVE Bayern München - Dinamo Zagreb 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Douglas Costa met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München
21' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München
21' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Boateng FC Bayern München
25' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Götze met assist van K. Coman FC Bayern München
28' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Douglas Costa FC Bayern München
46' Wissel FC Bayern München Wissel Javi Martínez voor Juan Bernat FC Bayern München
46' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Gonçalo voor F. Benković Dinamo Zagreb
55' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Thiago Alcântara FC Bayern München
58' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor Douglas Costa FC Bayern München
61' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Rog voor Paulo Machado Dinamo Zagreb
64' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor J. Boateng FC Bayern München
66' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Pivarić Dinamo Zagreb
69' Wissel Dinamo Zagreb Wissel Á. Henríquez voor M. Pjaca Dinamo Zagreb
81' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb