Nabeschouwing Benfica - Galatasaray (2-1) || Champions League 2015/2016

Dinsdag 3 november 2015 - 20:45 uur

In de Champions League 2015/2016 neemt Benfica het dinsdag 3 november 2015 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Benfica - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Galatasaray (2-1)

Het Champions League duel tussen Benfica en Galatasaray is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Jonas. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut was het Galatasaray dat via L. Podolski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Luisão dacht na 67 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 85e minuut moest Benfica verder met een man minder, nadat N. Gaitán een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Benfica - Galatasaray 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Benfica Gele kaart voor André Almeida Benfica
41' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor B. Yılmaz Galatasaray
42' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Goncalo Guedes Benfica
44' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
52' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van Luisão Benfica
54' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. İnan Galatasaray
56' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Sílvio Benfica
58' Doelpunt Galatasaray Doelpunt L. Podolski met assist van B. Kisa Galatasaray
67' Doelpunt Benfica Doelpunt Luisão met assist van R. Jiménez Benfica
69' Wissel Galatasaray Wissel Y. Öztekin voor B. Kisa Galatasaray
73' Wissel Benfica Wissel M. Carcela voor Goncalo Guedes Benfica
74' Wissel Galatasaray Wissel U. Bulut voor B. Yılmaz Galatasaray
74' Wissel Galatasaray Wissel E. Çolak voor J. Denayer Galatasaray
81' Wissel Benfica Wissel Pizzi voor Jonas Benfica
85' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor N. Gaitán Benfica
93' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Adın Galatasaray
93' Wissel Benfica Wissel B. Cristante voor Talisca Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Galatasaray
Opstellingen Benfica - Galatasaray

Voorbeschouwing Benfica - Galatasaray

Benfica en Galatasaray spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Galatasaray in de Champions League vond plaats op 21 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 1 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Benfica. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.